Reizen naar de Zuid-Algerijnse woestijn

 Laat je onderdompelen in de natuur en de stilte !

Welkom in de Zuid-Algerijnse woestijn, een prachtig, fascinerend en magisch gebied, met eeuwenoude tradities en een boeiende cultuur...

 

 

De Zuid-Algerijnse woestijn is een verrassende bestemming. 


Het is een prachtige en krachtige bestemming waar sereniteit en absolute stilte heersen. Een reis door de Algerijnse woestijn is een ontsnapping aan de dagelijkse routine en drukte en is als het ware voet zetten in een ander tijdperk,  een andere wereld. 

Het team van Paysages du Sud nodigt je uit om samen een onvergetelijke en boeiende reis te ondernemen in de Zuid-Algerijnse woestijn, surrealistische  landschappen, een unieke fauna en flora, een eeuwenoude cultuur te ontdekken.


's Nachts slaap je in een tentje of onder de blote hemel bezaaid met duizenden sterren.  Een bijna magische ervaring...


Vergezel ons en beleef een uniek avontuur, ver van het massatoerisme !

Deze video geeft een goed idee van de reizen die we aanbieden.


Paysages du Sud

 

De woestijn is een ideale plaats om nieuwe horizonten, magische en mystieke - bijna onwezenlijke - plaatsen te ontdekken, onvergetelijke ontmoetingen te hebben met een gastvrij volk.


Paysages du Sud biedt een rijk, gevarieerd en zorgvuldig doordacht programma aan dat aan je wensen voldoet en rekening houdt met de fragiliteit van de inwoners en de natuur. 


Onze reizen zijn bedoeld voor iedereen die de ervaring van totale onderdompeling in de woestijn wil beleven/voelen.


Ongeacht je leeftijd, ongeacht de reden van je trip naar de woestijn, of je in groep reist of alleen, met vrienden of in familiekring, je bent steeds van harte welkom.

Aarzel niet contact met ons te nemen voor meer informatie. Wij bieden tevens reizen op maat aan !


De familie Ben Sebgag en team 

De Zuid-Algerijnse woestijn, een ware ontdekkingstocht

 

ONZE AMBITIE, is onze passie voor de woestijn met je te delen en je - te voet, op een kameel, per  4x4, per MTB - een onverwachte en fascinerende wereld te laten ontdekken en ervoor te zorgen dat je met een gelukkig, ontspannen gevoel en vele mooie herinneringen de woestijn kan verlaten.


De Algerijnse woestijn is een speciale bestemming, het   is helemaal geen enorme zandzee, zoals velen denken. Ze biedt een grote diversiteit aan landschappen: uitgestrekte plateaus, diepe canyons, massieven doormidden gesneden door diepe valleien, oases, palmtuinen, enorme vulkanische bergen, uitzonderlijke rotsformaties, zandduinen,...  De regio herbergt een aantal diersoorten, waarvan sommige met uitsterven bedreigd zijn. Elke hoek van de woestijn verbergt getuigenissen van de aanwezigheid van de mens, waarvan de rotstekeningen en gravures de meest gekende zijn. Je vindt hier rust en stilte, in groot contrast met het hektische leven in de grote steden.

ONZE ONTDEKKINGSREIZEN IN DE ZUID-ALGERIJNSE WOESTIJN